Aistikkaat

Tekijät: Jaana Pirskanen, Vilma Rimpelä, Marleena Haapaniemi

Esiintyjät: Jaana Pirskanen ja Lola Want

Kesto:  30 min

Aistikkaat on taideprojekti, jossa ryhmä yli 60-vuotiaita ihmisiä halusi lähteä tutkimaan omaa kehollisuuttaan ja seksuaalisuuttaan burleskin, dragin ja improvisaation keinoin Jaana Pirskasen aka Theodora Rexin / Magnus Loven vetämissä työpajoissa Helsingissä ja Lontoossa. Työpajoissa syntyi 12 hurmaavaa aistikasta hahmoa, jotka haastateltiin ja ikuistettiin valokuviin sekä videoihin työpajojen päätteeksi. Merkityksellistä projektissa oli se, että osallistujat saivat itse määritellä mitä aistikkuus, seksuaalisuus ja sukupuoli heille merkitsevät.

Itä-festivaalilla nähdään videoteos ”Aistikkaat”,  jonka jälkeen Jaana Pirskanen keskustelee aiheesta projektiin osallistuneen Lola Wantin kanssa. Valokuvat ja kaikki videoteokset ovat esille Stoan galleriassa 4.-22.9.

Esitysajat tästä linkistä

Valokuva Vilma Rimpelä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s