ARANA-yhteisötaidetyöpaja

Tekijät: Maria Baric Company

Kesto: työpaja on avoinna 3 h

Osallistu kansainvälisen katuteatteriproduktion valmistusprosessiin! Työpajassa tuunaamme kuubalaisen katuteatteriperinteen hengessä vanhoista vaatteista esiintymisasuja Maria Baric Companyn uutta kantaesitystä ARANAA varten. Non-stop-työpaja kutsuu pysähtymään hetkeksi tai vaikka uppouttumaan koko iltapäiväksi. Työpaja sopii kaikenikäisille ja lapsille on luvassa myös rytmitttelyä ja laulua käsillä tekemisen lomassa. Arana on musiikin siivittämä jättinukketeatteriesitys, joka saa ensi-iltansa syyskuun lopussa. Se kertoo espanjankielisen nimensä mukaisesti hämähäkistä. Arana on tarina rohkeudesta, yhteisestä matkasta sekä pelkojen ja ennakkoluulojen voittamisesta. Liikkuvan esityksen lähtö on Myllypuron ostarilta la 28.9. klo 13.00. Työpajan ja teoksen takana on itähelsinkiläinen visuaalisen teatterin ryhmä Maria Baric Company ja kansainvälinen työryhmä, johon kuuluu nukketeatteritaiteilijoita ja muusikoita kaikista Pohjoismaista sekä Kuubasta.

Esitysajat tästä linkistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s