Häivähdyksiä muusta

Tekijät: Pia Lindy + ryhmä

Esiintyjät: halukkaat osallistujat elokuun Häivähdyksiä muusta- työpajoista Myllypurossa

Kesto:  15 min

Elokuun Häivähdyksiä muusta-tanssipajoissa Myllypurossa lähdemme liikkeelle yksinkertaisilla harjoituksilla, jotka kannustavat oman tanssin ja liikkeen tutkimiseen ja tuottamiseen. Taustalla on ajatus tanssista ja improvisaatiosta kaikille mahdollisena tekemisen ja luomisen välineenä. Pajojen tavoitteena on myös saattaa yhteen eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä (+15v) työskentelemään yhdessä nykytanssin parissa.

Häivähdyksiä muusta-tanssipajoissa on myös yhtenä lähtökohtana Eeva-Liisa Mannerin runous ja niissä esille tuleva moniaistinen ja vuoropuhelullinen suhde ympäristöön ja kaikkeen elävään ja elottomaan siinä. Ihminen ei ole ylivertainen tai kaikkitietävä vaan aistiva olio muiden ja muun joukossa.

Työpajaan osallistuvat voivat halutessaan osallistua pienimuotoiseen Häivähdyksiä muusta-esityksen / esitysluonnoksen tekemiseen ja esiintymiseen ITÄ-festivaalilla Stoassa (Stoan aulassa) syyskuun alussa. Häivähdyksiä muusta-esityksen materiaalina käytetään tanssipajoissa tehtäviä liike-ja improvisaatioharjoituksia ja eri tehtävän antoja.

Esitysajat tästä linkistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s