Kutsu – irtainvarastojen paluu

Tekijät: Laura Pietiläinen, Leila Kourkia, Saara Norvio

Kesto: 30 min

Kutsu – irtainvarastojen paluu on uudelleenraikastettu, rakastettu ja eloon herätetty tanssiteos vuonna 2006 ensi-illan saaneesta Kutsu-esityksestä. Tämän teoksen koreografi Laura Pietiläinen sekä katsojat Saara Töyrylä (nykyinen Norvio) ja Leila Kourkia haluavat nyt esittää oman tulkintansa Kutsusta sekä kutsua tämän prosessin kautta esiin alitajuiset, sekopäiset, fantastiset ja vapaat maailmassaolonsa. Saamme myös kuulla alkuperäisen esityksen äänisuunnittelijan Kim Modigin tuoreita soolobiisejä. Uudelleen tuuletetun version puvustus löytyi Herttoniemen irtainvarastosta, joukossa mm. Suvi Forsströmin (Matinaro) ja Salla Oinaan luomuksia.

Esitysajat tästä linkistä

Kuva: Leila Kourkia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s