SPA

Tekijät: Aino Juutilainen ja Milla Martikainen

Kesto: Lauantaina teatterisalin esitysten välissä, yhden hoidon kesto 5-10 min

Haluaisitko yhden ‘Kaamoskäärylän’ tai vaikka hoidon nimeltä ‘Universumi ja ihminen’? SPA on esitys yhdelle henkilölle kerrallaan. SPAssa on ääniä ja musiikkia, hiljaisia eleitä, tilassa olemista, kosketusta, keskustelua ja hiljaisuutta. Esityksen kokija valitsee itse listalta itselleen sopivan hoidon. Sama hoito ei koskaan toistu täysin samanlaisena, sillä se syntyy aina vuorovaikutuksellisessa suhteessa kokijan kanssa. Esityksen keskiössä on läsnäolon ja kuuntelun merkityksellisyys. Käytämme ensisijaisesti materiaaleja ja välineitä, jotka löytyvät tilasta tai ovat muutoin tilan inspiroimia.

Kuva: Niina Lehtonen Braun

Ensimmäisen kerran teimme SPA performansseja osana House of Delights näyttelyä Kunstverein Neuköllnissä Berliinissä vuonna 2016. Joulukuussa 2018 herätimme SPAn henkiin Global Flood näyttelyn yhteydessä. Esityksen kautta olemme lähestyneet erilaisia aiheita kuten ilmastonmuutosta, ekologisuutta, kehollisuutta ja seksuaalisuutta.

Esitysajat tästä linkistä

Kuva: Niina Lehtonen Braun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s