Tanssiva satuhetki

Tekijät: Pauliina Aladin ja työryhmä

Kesto: 30min

Tanssiva satuhetki on tanssittu ja puhuttu satu. Esityksen alussa yleisö pääsee äänestämään muutamasta eri vaihtoehdosta mieleisensä sadun, jonka taiteilijat tuovat eloon lukien ja tanssien. Kaikissa saduissa otetaan huomioon perhemallien monimuotoisuus. Esityksessä on yleisöä osallistavia osioita, joissa lapset pääsevät itse liikumaan ja vaikuttamaan esityksen kulkuun.

Sopii kaikenikäisille, erityisesti 3-7-vuotiaille.

Tanssivan satuhetken alkuperäinen konsepti on nauttinut yleisön suosiota useissa yhteyksissä, mm. Kontulan ja Kallion kirjastoilla, osana Helsinki Pride –tapahtumaa, Tampereen seudun kirjastoissa ja Tampereella 1001 Kahvikuppia -taidekahvilan yhteydessä.

Esitysajat tästä linkistä

http://www.pauliinaaladin.wordpress.com/tanssivasatuhetki

Kuva: Riku Pekkala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s