TRASH ON – Trashion

Koreografia ja tanssi: Mirva Keski-Vähälä
Musiikki: Mikko Helenius
Installaatio: Reija Stenius
Kesto: 30 min


TRASH ON – Trashion on hyönteisten muotinäytös, identiteetin hukkaamisen keskus ja löytämisen leirintäalue. Mikä osa identiteetistäni on omaa luomustani ja mikä lähiympäristöni muovaamaa, yhteisesti sovittua? Itä-Helsingin luonto ja alueen monikulttuurisuus luovat alueelle omanlaistaan diversiteettiä. Alueen pienimmät yhdyskunnan jäsenet eli hyönteiset toimivat tämän teoksen innoittajina.

Stoan teatterisalin seinästä työntyy ulos suuri installaatio omituisena, upeana catwalkin muotiluomuksena, jossa roskalavojen aarteet ja lumput luovat liikkuvan maisemakuvan. Mikko Heleniuksen haitari, bandoneon ja piano luovat surrealistiselle kuvalle äänimaiseman. Teos rakentuu yhteistyössä itähelsinkiläisen päiväkodin lasten kanssa ja siitä nähdään festivaalilla kaksi erilaista tulkintaa aikuisille ja lapsille.

Esitysajat tästä linkistä

Kuva: Reija Stenius

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s