Hexad ensemble

Tekijät:

Livia Schweizer (ITA/CH/FIN) huilu

Katt Hernandez (US/SWE) viulu

Libero Mureddu (ITA/FIN) piano

Aino Juutilainen (FIN) sello

Ville Herrala (FIN) basso

Janne Tuomi (FIN) rummut ja perkussiot

Kesto: 40 min

Hexad on helsinkiläinen ammattimuusikoista koostuva yhtye, joka on omistautunut reaaliaikaisesti sävelletyn musiikin esittämiseen. Libero Mureddun aloitteesta syntynyt Hexad tuo yhteen improvisoijia, joiden musiikilliset lähtökohdat löytyvät nykymusiikin, kokeellisen musiikin ja jazzin lomasta. Esiintyjillä on täydellinen vapaus sijoittaa itsensä mihin tahansa näiden lähestymistapojen välimaastoon niin, että he voivat vapaasti tarjota haluamaansa musiikillista materiaalia osaksi kokonaisuutta. Näin yhtye luo ja tutkailee reaaliaikaisesti mahdollisuuksia, jotka ilmaantuvat moninaisen materiaalin rinnakkaiselosta. Tämä moninaisuuden juhla heijastuu spontaaniin pienryhmien muodostamiseen esityksen aikana: sooloista, duoihin, trioihin ja kollektiiviseen musisointiin.

Esitysajat tästä linkistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s